Online Marketing – CC Stúdió Jászberény

Creatív Color Stúdió, Jászberény

ONLINE MARKETING HIRDETÉSEK

A Facebook lehetőség arra, hogy eljuttasd a vállalkozásodat a tényleges célcsoportodnak. Ezen hirdetések beállítása bőven túlmutat a Facebook-posztoláson, amihez magas szintű marketing tudás kell. Azért van szükséged a kiváló szakembereinkre, hogy neked ne kelljen a marketinggel foglalkoznod, hanem elég legyen a vásárlókkal.

FEJLESZD A CÉGED!

Egy jól felépített Social Media oldal, tökéletes dizájnnal és megfelelő tartalommal ellátva, úgy teheti piacvezetővé a cégedet, hogy neked elég csak cégvezetésre koncentrálnod.

SZEREZZ ÚJ VÁSÁRLÓKAT!

Jól beállított Google, Facebook, Instagram hirdetésekkel, amelyek nem csak eredményesek, hanem hosszú távon is hasznot hoznak, olyan embereket tudunk elérni, akik eddig nem ismerték a márkádat, belőlük pedig új vásárlókat tudunk generálni.

NÖVELD VÁLLALKOZÁSOD ÁRBEVÉTELÉT!

Az általunk kezelt hirdetésekkel és egy tökéletesen kidolgozott stratégiával toronymagas elérést, kevesebb hirdetési költséget, és az eddiginél több vásárlót tudunk hozni, amellyel megsokszorozzuk vállalkozásod árbevételét.

Online Marketing csomagjaink:

Start csomag:

Prémium csomag:

All In csomag:

 

 

Álláshirdetés a Facebookon

Sokszor halljuk, hogy milyen nehéz manapság megbízható munkaerőt találni – de ez csak akkor van így, ha nem a megfelelő helyen keresed új alkalmazottaidat. Egy jól beállított Facebook kampány ugyanis olyan pontos célzást tesz lehetővé, hogy az álláshirdetéseket azok fogják látni, akik a környékeden laknak, és a legalkalmasabbak a nyitott pozíciók betöltésére. Hagyd ránk, hogy megtaláljuk neked a legjobb jelölteket, hogy te már olyanok közül válogathass, akik megfelelnek az elvárásaidnak.

 

Weboldal:

Amikor már jól mennek a Facebook-hirdetéseid, teljessé tettük az online
marketing megjelenésedet, rendbe tesszük a meglévő weboldaladat, vagy
létrehozunk egy újat.

modern, professzionális, felhasználóbarát megjelenés​

gyorsan betöltő weboldal​​

kiemelkedő
vevőszerzésre optimalizálva

Legyen egy jól felépített saját honlapod, hogy ne veszíts ügyfelet, vásárlót!
Mostanra az érdeklődők jelentős része már az interneten keresi a termékeidet, szolgáltatásaidat. Akinek nincs weboldala, vagy azon elavult tartalmak
vannak, láthatatlanná, illetve érdektelenné válik a potenciális vevők előtt.
Bízd ránk a honlapod elkészítését, és ne hagyd elveszni az online ügyfelektől érkező komoly méretű bevételt!

A Creatív Color Stúdió küldetése

Amikor a minőség gyorsasággal és több mint
20 év szakmai tapasztalatával párosul:

Célunk, hogy a prémium termékeket és szolgáltatásokat kínáló cégeket üzleti sikerekhez segítsük. Ügyfeleink többsége hozzánk hasonló álmodozó: újat alkotnak és jobbá teszik saját szakterületüket. Gyakorlott marketinges kollégáink közreműködésével olyan online eredményeket érünk el, amivel látványosan nőni fog az ügyfeleid, általuk a vásárlásaid száma, következépsképpen a bevételed. Értünk hozzá, hogyan kapcsoljuk össze vállalkozásodat a közösségi média felületein keresztül a potenciális vásárlókkal. Bízd ránk az összes kreatív munkát, és az időigényes rendszeres posztolást, hogy felépíthessünk cégednek egy szuper erős márkát, vagy megerősítsünk egy meglévőt, ami bizalmat kelt a jelenlegi és a leendő vásárlókban is! Már az ötletadástól kezdve segítjük az egyedi elképzelések megvalósítását, mert nálunk mindig az ügyfél elégedettsége az első.

Pesti József
Creatív Color Stúdió

Referenciáink:

coop
metalplaszt
szatmari
asl
darazs
julietta

Nem találod a fentiek között, amit szeretnél?

Az online megjelenéssel kapcsolatos tevékenységeink felsorolásában azok a szolgáltatások szerepelnek, amiket a leggyakrabban rendelnek tőlünk. Így előfordulhat, hogy elsőre nem találod meg köztük, amit keresel. Írd meg nekünk az oldal alján található űrlapon, hogy mire lenne szükséged, tapasztalt és kreatív szakmai csapatunkkal biztosan találunk rá megoldást!

Növelje cége árbevételét Online Marketing szolgáltatásainkkal!

Jelentkezzen díjmentes első konzultációra, ahol megtaláljuk a cégének a leghatékonyabb Online megoldást!