Reklámhordozók és egyedi reklámajándékok – CC Stúdió Jászberény

Creatív Color Stúdió, Jászberény

Reklámeszközök, marketing anyagok, egyedi reklámajándékok

Legyen szó óriás plakátról vagy emblémázott bögréről, a cél ugyanaz: eljuttatni céged üzenetét a célcsoportnak. Ehhez nincs más teendőd, mint szabadjára engedni a fantáziád: álmodd meg céges reklámfelületeidet, és mi megvalósítjuk őket!

Egy ötletesen kivitelezett reklámfelület növeli céged presztízsét

Végre rád találnak a potenciális vásárlók

Több mint két évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően egy vizuális nyelvet beszélünk a célközönségeddel, így olyan reklámokat tudunk készíteni, amelyekkel megelőzheted a konkurenciákat

Erősödik a márkád, javulnak partner kapcsolataid

Ha időnként céged emblémájával ellátott minőségi reklámajándékokkal kedveskedsz üzleti partnereknek vagy törzsvásárlóknak, garantáltan legközelebb is téged választanak

Promóciók azonnal elérnek a célcsoporthoz

Elegendő egy esztétikus kirakati dekoráció, display, óriásplakát vagy megállítótábla az aktuális akcióiddal, és máris messziről magadra vonod a leendő vásárlók figyelmét

Reklámhordozók, amikre minden vállalkozásnak szüksége van

Papírtáska

Többféle méretű emblémázható papírtáskát találsz a kínálatunkban, de mindegyikben közös, hogy tartósak és kiváló minőségűek – hiszen egy céged logójával ellátott táska legfőbb előnye, ha minél többször használják, miközben végig a te cégedet hirdeti.

A következő típusú papírtáska közül választhatsz:

Plakát

Ha nagyobb egybefüggő felületen hirdetsz, sokkal feltűnőbb és ezáltal hatásosabb lehet a reklámod. Bízd ránk a tervezést, nyomtatást és kihelyezést, hogy a célközönséged biztosan meglássa az üzeneted!

A következő plakát típusok közül választhatsz:

Járműdekor

A járműreklám az egyik leghatásosabb közterületi hirdetés, hiszen mobilitása miatt széles tömegekhez juttatja el céged üzenetét. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az autófóliázás és gépjármű-feliratozás területén, mind kivitelezésben, mind grafikai tervezésben. Tartós járműdekorokat készítünk, amik nem csak látványosak, de könnyen azonosítható és megjegyezhető céginformációkat is tartalmaznak.

A következő járműdekor szolgáltatások közül választhatsz:

Üzlet dekor

Tudjuk, mennyire fontos, hogy sikeresen kitörj a reklám zajból, könnyen azonosítani tudjanak a vevőid, és üzeneteid elérjenek hozzájuk. Éppen ezért olyan in-store reklámokat készítünk, amik felkeltik az érdeklődést és vásárlásra ösztönöznek, miközben kitűnően illeszkednek üzleted arculatához.

A következő üzletdekorok közül választhatsz:

Reklámtáblák

Vevőcsalogató táblákat készítünk, amelyek mágnesként vonzzák a vásárlókat. Hiszen egy jól elhelyezett tábla ötletes grafikával garantáltan felhívja potenciális vásárlók a figyelmet az üzletre, vagy épp bolt aktuális akcióira, így önmagában is elegendő lehet ahhoz, hogy becsalogassa hozzád a vevőket.

A következő reklámtáblák közül választhatsz:

Emblémázás

Akár szeretteidnek, akár céges ügyfeleknek vagy vásárlóknak adod, egy egyedi emblémával illetve felirattal ellátott ajándéknak mindig óriási sikere van. Ezek a tárgyak ugyanis egy életre magukon hordozzák személyes üzenetedet. Csak találd ki, mi legyen az, és mi szinte bármilyen felületre fel tudjuk vinni, még a lehetetlennek tűnő feliratozásra is találunk megoldást.

A következő emblémázási szolgáltatások közül választhatsz:

Reklámajándékok emblémázva

Több száz logózható és feliratozható ajándéktárgyat találsz a kínálatunkban, sőt, bármit beszerezzük, ha épp nincs készleten, amit szeretnél. Így biztosan megtalálod a céged profiljához leginkább illőt. Ne feledd, sokkal több visszatérő vevőd lehet, ha időnként reklámajándékokat adsz a vásárlások mellé.

A következő reklámajándékok közül választhatsz:

Emblémázott munka- és sportruházat

Jó helyen jársz, ha divatos, kiváló minőségű és tartós emblémázott ruházatra van szükséged, ami még napi használatban is hosszú időn át megőrzi szépségét. Az általunk készített feliratok ugyanis még a sokadik mosás után is ugyanolyan szépek, mint a használat előtt.

A következő emblémázható ruházati termékek közül választhatsz:

Nem találod a fentiek között, amit szeretnél?

Reklámhordozók és egyedi reklámajándékok felsorolásában azok a termékek szerepelnek, amiket a leggyakrabban rendelnek tőlünk. Így előfordulhat, hogy elsőre nem találod meg köztük, amit keresel. Írd meg nekünk az oldal alján található űrlapon, hogy mire lenne szükséged, tapasztalt és kreatív szakmai csapatunkkal biztosan találunk rá megoldást!

Nincs veszteni valód! Keress fel minket és szánj a növekedésedre pár percet!

Írd meg nekünk a lenti űrlapon, hogy mit szeretnél

Add meg az adataidat és jelöld be, hogy melyik szolgáltatás(oka)t milyen prioritással szeretnéd igénybe venni

Ajánlatkérésre rövid időn belül válaszolunk

20 év tapasztalatát felhasználva ajánlatunkban olyan optimális megoldást javaslunk, amire tényleg szükséged van

A visszaigazolás után azonnal elkezdjük a munkát

Amint megkapjuk e-mailben a megrendelésed, a lehető legrövidebb időn belül indítjuk a közös munkát

Az űrlap kitöltésének menete:

Elérhetőségek megadása

Elsőként arra kérünk, add meg a személyes adataidat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban, illetve azt az e-mail címedet írd be, amit rendszeresen olvasol.

Szolgáltatás kiválasztása

Válaszd ki, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz, többet is megjelölhetsz.

Határidő megjelölése

Jelöld be, hogy mikorra kellene elkészülnie az anyagoknak.

Elképezelés leírása

Ha gondolod, ide leírhatod pár mondatban, hogy pontosan mit szeretnél (például miből és hány darabot).

Kattints az "AJÁNLATKÉRÉS" gombra, és készen is vagy 🙂