Weboldal üzemeltetés és karbantartás – CC Stúdió Jászberény

Creatív Color Stúdió, Jászberény

Közösségi média menedzsment

Nem csak elérjük az ideális célcsoportodat és eljutatjuk nekik az üzenetedet, hanem lájkolókból és követőkből valódi vásárlói közösséget építünk

Online hirdetésekkel nőni fog a vásárlóid és eladásaid száma vagy megtaláljuk új munkatársad

Nem csak a környékbeliek fognak ismerni

Online megjelenésedet nem korlátozza a távolság, ami több ügyfelet és nagyobb bevételt jelent

Könnyen rád talál az ideális célcsoport

Célzott Facebook hirdetésekkel végre eléred azokat, akiknek tényleg szüksége van a termékedre, vagy ideális jelölt a nyitott pozícióra

Egy lépéssel a konkurencia előtt járhatsz

A versenytársaid valószínűleg még nem aknázták ki az online hirdetések előnyeit, így profi hirdetéseinkkel könnyen átcsábíthatod az ő vevőiket

Online megjelenések, amik futószalagon szállítják az új ügyfeleket

Hirdetéskezelés

A Facebook az információk aranybányája. A felhasználók által hagyott digitális lábnyomok lehetővé teszik a hirdetések rendkívül pontos célzását, amivel már akár ezer forintos napi kerettel is extra hatékonyan lehet hirdetni. Neked csak egyetlen dolgod van: ránk bízni céges közösségi oldalad hirdetési fiókját. Minden beállítást és szükséges optimalizálást elvégzünk a lehető legjobb konverzió elérése érdekében, hogy alacsony napi költségkeret esetén is sok potenciális vásárlót illetve ügyfelet tereljünk az oldaladra.

Facebook és Instagram oldal kezelés

Értünk hozzá, hogyan kapcsoljuk össze vállalkozásodat a közösségi média felületein keresztül a potenciális vásárlókkal. Bízd ránk az összes kreatív munkát és az időigényes rendszeres posztolást, hogy felépítsünk cégednek egy szuper erős brandet, ami bizalmat kelt majd leendő vásárlókban.

A következő Facebook és Instagram oldal kezelési szolgáltatások közül választhatsz:

Grafikák készítése Facebookra

Grafikusaink nem csak a print felületek, hanem az online megjelenések világában is rendkívül otthonosan mozognak, jól ismerik a legújabb webes trendeket. Ennek köszönhetően folyamatosan olyan kreatívokat tudunk alkotni, amikre még az is rákattint, aki más hasonló hirdetéseket rendszerint figyelmen kívül hagy.

A következő Facebook grafikák közül választhatsz:

Álláshirdetés a Facebookon

Sokszor halljuk, hogy milyen nehéz manapság megbízható munkaerőt találni – de ez csak akkor van így, ha nem a megfelelő helyen keresed új alkalmazottaidat. Egy jól beállított Facebook kampány ugyanis olyan pontos célzást tesz lehetővé, hogy az álláshirdetéseket azok fogják látni, akik a környékeden laknak, és a legalkalmasabbak a nyitott pozíciók betöltésére. Hagyd ránk, hogy megtaláljuk neked a legjobb jelölteket, hogy te már olyanok közül válogathass, akik megfelelnek az elvárásaidnak.

Webdizájn és honlapkészítés

Rengeteg ügyfelet vagy vásárlót veszítesz, ha nincs egy jól felépített saját honlapod. Az érdeklődők nagy része ma már a neten keresi azokat a termékeket, amiket forgalmazol, vagy azokat a szolgáltatásokat, amikkel foglalkozol. Weboldal nélkül, vagy ha elavult tartalmak szerepelnek rólad a neten, láthatatlanná illetve érdektelenné válhatsz a potenciális vevők előtt. Bízd ránk a honlapod elkészítését, és ne hagyd elveszni az online ügyfelektől jövő bevételt!

A következő webes szolgáltatások közül választhatsz:

Nem találod a fentiek között, amit szeretnél?

Az online megjelenéssel kapcsolatos tevékenységeink felsorolásában azok a szolgáltatások szerepelnek, amiket a leggyakrabban rendelnek tőlünk. Így előfordulhat, hogy elsőre nem találod meg köztük, amit keresel. Írd meg nekünk az oldal alján található űrlapon, hogy mire lenne szükséged, tapasztalt és kreatív szakmai csapatunkkal biztosan találunk rá megoldást!

Nincs veszteni valód! Keress fel minket és szánj a növekedésedre pár percet!

Írd meg nekünk a lenti űrlapon, hogy mit szeretnél

Add meg az adataidat és jelöld be, hogy melyik szolgáltatás(oka)t milyen prioritással szeretnéd igénybe venni

Ajánlatkérésre rövid időn belül válaszolunk

20 év tapasztalatát felhasználva ajánlatunkban olyan optimális megoldást javaslunk, amire tényleg szükséged van

A visszaigazolás után azonnal elkezdjük a munkát

Amint megkapjuk e-mailben a megrendelésed, a lehető legrövidebb időn belül indítjuk a közös munkát

Az űrlap kitöltésének menete:

Elérhetőségek megadása

Elsőként arra kérünk, add meg a személyes adataidat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban, illetve azt az e-mail címedet írd be, amit rendszeresen olvasol.

Szolgáltatás kiválasztása

Válaszd ki, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz, többet is megjelölhetsz.

Határidő megjelölése

Jelöld be, hogy mikorra kellene elkészülnie az anyagoknak.

Elképezelés leírása

Ha gondolod, ide leírhatod pár mondatban, hogy pontosan mit szeretnél (például miből és hány darabot).

Kattints az "AJÁNLATKÉRÉS" gombra, és készen is vagy 🙂